My world

16 October 2015

Hari Boss Sedunia

Hi cakk,

Eh suka la hati hakak nk cakk ke nak hai ke or nak bagi salam ke..hihi.. (assalamualaikum..sopan sikit kan bunyinye).

Bersempena dengan Hari Bos sedunia hari ini (JOHARA la cakap..hakak yg dengar ni percaya je la)..
Hakak nak share skit pasal bos akak (bukan mengumpat taw).. and the boss is my dad n my mom la..(haa..mst sume pk bos kat tempat keje kan) ..tak de makna nya nak berblog about boss in this site..rugi post..hahaha..

Just about 126 days left before I enter the new world and zone in my life. So, "I'm gonna love you like I'm gonna lose you, I'm gonna hold you like I'm saying goodbye"... (tiba2 teringat lagu Megan Trainor & John Legend lak) haha.. Continue..so, I'm gonna use this day wisely with my parents.. (bukan sbb sakit taw..hahaha).. Tahun ni belum ada percutian family lagi insyaAllah planning kononnya bln 11 nak lari berholiday dengan mak abah kejap..haha.. to adik2 ku bersabar la yerk..korang tak dapat join sebab uni masing2 belum cuti..kikiki..and of coz...me,,,can get a chance to be anak emas la nanti..hehehe...

Dulu time study hakak tinggalkan mak abah n adik2.. now both of them went to uni.. tinggalla hakak dengan mak abah.. but this time syok because I'm the only one left to stay with my parents..dalam erti kata lain kasih sayang melimpah ruah untuk daku seorang..hahaha...selfish betul..

Btw, i hope after get married nanti I'll be like them..always full of love..day by day, week by week, year by year..that LOVE always keep growing.. They complete each other very well. I can't imagine if they lost each other. Semoga Allah swt memberkati my mak and abah.. aminn.. (sdey skit)..

ok la..hakak belanja sikit muka comey mak n muka nsem abah.. (tak kisah la ape orang nak cakap but everyone will say their mum n dad are the most beautiful n nsem person in the world right...so do I.. )
^_^...





This pict was taken in last month.. 
if not mistaken during Malaysia Day because 
we have family gathering with all of Tok Harun family members.
xoxo... 0_^



Mase ni g shopping dekat QB Penang..
tolong abaikan muka hakak yg muncul di tengah
dengan hidung kembang secawan tu..
hahaha..




Yang ni tak tawu ape captionnya sebab hakak 
ajak candid...abah bole accept jugak ^_^.. mak
macam pelik je..hahaha... assume buat muka comey 
lettew... :-P





Picture ni saja je nak menunjukkan keakraban
dan kemanjaan hakak kononnya..
(the truth is hakak suruh abh belanja makan
sebab hakak belum gaji)..weheheh...


InsyaAllah kalo rasa ada benda nak share hakak
berblog lagi ye.. cukup la dlu..makin lama
makin melalut lak nti.

Mak Abah..cek sayang both of you..
xoxo..


No comments:

Post a Comment